top of page
  • iWallet | Blog Yazarı

Öğrenmek İstediğiniz Her Şey İçin En İyi Ücretsiz Çevrimiçi Kurslar

Güncelleme tarihi: 14 Ara 2020

Benjamin Franklin bir keresinde, “Bilgiye yatırım her zaman en iyi ilgiyi verir” demiştir. Bu asla bugün olduğundan daha doğru olmadı. Zorlu hızlarda ortaya çıkan yeni teknoloji ile sürekli beceri kazanmak için hissedilir bir baskı var.



İster iş tanıtımı isteyin, isterse yeni bir alana girsin, yeni beceriler öğrenmeyi taahhüt etmelisiniz. Ancak, yeni beceriler öğrenmek hem zaman alıcı hem de zorlayıcı olabilir. Aslında, The Personal MBA'nin en çok satan uluslararası yazarı Josh Kaufman'a göre, belirli bir konuda hiçbir şey bilmemekte oldukça başarılı olmak 20 saat sürüyor. Tabii ki, uzman olmak istiyorsanız - bu daha da uzun sürer. Blog yayınları ve podcast'ler belirli bir konuyu keşfetmek için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. Ancak çevrimiçi işletme kursları, derinlere inmeniz ve gerçekten yeni bir beceriye hakim olmanız için gereken zaman ve alanı sağlayacaktır. Ayrıca, çoğu kurs kendi hızınızda ilerleyebileceğiniz isteğe bağlı videolar ve egzersizlerden oluşur. Aşağıda, en iyi ücretsiz çevrimiçi işletme kurslarından bazılarını sizler için topladık:


1. Inbound Marketing Certification by HubSpot Academy


Potansiyel müşterileri çekmek ve müşterilerinizi memnun etmek , gelen pazarlamanın temelini oluşturur.



Doğru müşterileri nasıl elde edeceğinizi ve işinizi nasıl büyüteceğinizi bu ders ile keşfedin.


3. How Websites Work by Google Garage


Web sitelerinin, yerel işletme girişlerinin, inceleme sitelerinin, sosyal medya, mobil uygulamaların ve daha fazlasının temellerini bu ders ile öğrenin.



Bu kurs yeni Google Analytics kullanıcılarına nasıl hesap oluşturacaklarını, izleme kodlarını nasıl uygulayacaklarını ve veri filtrelerini nasıl kuracaklarını göstermektedir. Google Analytics arayüzünde ve raporlarında nasıl gezineceğinizi ve gösterge tablolarını ve kısayolları nasıl belirleyeceğinizi öğreneceksiniz.


5. Content Marketing Certification by HubSpot Academy


Olağanüstü içerikle işinize güç katın. Bu kurs, işinizi ve kariyerinizi büyüten bir içerik pazarlama makinesi oluşturmak için hikaye anlatımı, içerik oluşturma, yeniden hazırlama ve tanıtımın nasıl bir araya geldiğini öğretecektir.



Marka bilinirliğini artırmak, web sitesi trafiğini artırmak veya satışları artırmak için olsun, bu kurs size Facebook ve Twitter'da hedeflerinize ulaşmak için bir sosyal medya stratejisi oluşturmayı öğretebilir. Sesinizi bulmaktan ücretli reklama kadar, Brian Peters (Buffer'da Dijital Pazarlama Stratejisti), özel sosyal stratejiler sürecini sürdürüyor.



Bu bir saatlik bu kursu, iPhone veya Android cihazınızla yüksek kaliteli videolar yapmanıza yardımcı olacak, böylece vlog yapmaya başlayabilir ve ilgi çekici videoları sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.


8. Cold Email Masterclass by Mailshake


Etkileyicilerle bağlantı kurmak, kişisel markanızı oluşturmak, mentorlar bulmak veya ağınızı büyütmek için soğuk e-posta kullansanız da, gücünü hafife almaz. Sujan Patel, teoriyi nasıl pratiğe dönüştüreceğinizi, mevcut soğuk e-posta en iyi uygulamalarından yararlanacağınızı ve bunları hem verimli hem de etkili bir şekilde uygulayacağınızı gösteren sekiz dersi açıklıyor.


103 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page